Algemene voorwaarden

Hier vindt u onze algemene voorwaarden.

Maii tassen

Wij hebben vaste kleurcombinaties bij de SAB, Shopper, Baba en Foldbag. De kleuren kunnen echter altijd wat afwijken van de kleur op de foto. Dat kan te maken hebben met de kleurinstelling op uw pc, maar ook door de verschillende verfbaden per zending.

Bij de tassen met huid proberen wij zoveel mogelijk de tas op de site te zetten die u ook daadwerkelijk krijgt. Mocht die toevallig net verkocht zijn, dan sturen we een op die er het meest op lijkt.

Online betalen

Wij werken met IDEAL. Dit is een manier van online betalen met uw eigen telebankiersysteem via een beveiligde lijn. Zodra de betaling is ontvangen, verwerken wij uw bestelling. Via een orderbevestiging (tevens uw betalingsbewijs) die u via e-mail ontvangt, geven wij aan dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en dat wij uw order hebben ontvangen.

Levertijd

Wij verzenden onze bestellingen zo snel mogelijk.

Haast? Bel of e-mail ons, dan kijken we of we het die zelfde dag nog kunnen versturen.

Bijdrage aan de verzendkosten & handeling

Bestellingen worden in Nederland op onze kosten verstuurd. Voor versturen naar het buitenland gelden andere tarieven, het hangt er vanaf naar welk land.

Ruilen

Ruilen kan binnen het ‘zichttermijn’ van 7 dagen mits het artikel onbeschadigd, ongebruikt, onveranderd wordt geretourneerd.

Stuur dan van te voren een mailtje naar contact@maii.nl. De kosten van het retourzenden zijn voor je eigen rekening (bewaar je bewijs van terugzending) en je ontvangt binnen 30 dagen het aankoopbedrag retour.

Is de periode van 7 dagen verstreken, dan kunnen wij de retourzending helaas niet aanvaarden.

Artikelen die in onze winkel zijn gekocht kunnen alleen geruild worden tegen een ander artikel of een tegoedbon.

Retouradres:
Maii
Kerkstraat 5
6811 DL Arnhem